Blogg

8. aug, 2020

Hei rosene mine🥀

Takk til dæ som leser💞

Alle har nok med sitt ja. Det e sikkert og visst. Folk som mæ blir ikkje overøst med interesse. Det blei æ for så vidt ikkje da æ var nykter heller. Æ tror at det e fordi æ blir for "mykje" for folk uansett ka æ gjør.

Også e det jo slik, at hvis man har meir enn nok med sæ sjøl, så e man jo heller ikkje en inspirasjon og til glede for andre.

Æ har hjelpere, men æ kan slite ut kem som helst, så æ velger å ta avstand. Æ må gjøre jobben sjøl. Ingen kan tvinge mæ inn i "det gode liv". Æ veit ikkje heller alltid ka som e "det gode liv". Æ syns livet til tider e brutalt og tøft, og æ passer liksom ikkje inn.

Nei! Æ syns ikkje synd i mæ sjøl. Æ bare snakker om realitetene. Sånn e det for mæ til tider.

Æ føler at æ e en "snakkis", og så klart blir æ det når æ eksponere mæ sjøl. Men det har æ sagt noe om i en tidligere blogg. Det e grunna for at æ gjør dette.

Av og til driter æ i ka andre syns, og andre ganger bryr æ mæ.

Men æ lure. Har åpenhet "med god vilje" skada andre mnsker?

Æ e jo bare et bittelite mnsk som snakker til en forsamling æ ikkje kjenner eller kjenner. Æ veit ikkje kem som e mine lesere. Folk går rundt på døra og forkynner Jesus. Det e heilt greit for mæ, men æ e ikkje troende.

Æ prøver ikkje å bli noe stort ved å skrive denne bloggen. Æ blir jo egentlig bare "mindre". Men koffor ikkje snakke om fakta/om livet i gode og onde dager?

Æ sitt på veranda i sol og "koke" av irritasjon over de jævla fluene. Æ smekke dem med fluepiskeren, og så får æ jo samtidig smekka mæ sjøl fordi dem sitt på min kropp. Æ e min verste fiende.

Steike! Det hadde vært godt med reker i dag. Kos dæ med noe godt på lørdagskvelden🌟

Vær varsom med å snakke ned andre. 

Klæm❤