14. mar, 2021

Kjenner du til denne regelen?

Hei øyensteiner😘

Den gylne regel ja. Ka går den ut på? Følge du den?

Ikkje gjør mot andre det du ikkje vil at dem skal gjøre mot dæ.

Ingen av oss følge vel den til punkt og prikke, men det e en god regel. Æ har tenkt mye i det siste, og æ må tilgi. Tilgi for at ikkje alle følge denne regelen, og tilgi mæ sjøl for at æ ikkje alltid følge den.

Kordan ønske du og æ å bli behandla?

Æ må bare sei at hvis du gjør urett mot andre.....Kan du innse det og beklage, eller lar du det passere? Late du som ingenting og "kjøre" på videre?

Og når du blir uenig med nokken......Ka gjør du da? Kor alvorlig e saken? Kan du ta det første skrittet mot forsoning?

Vi kan jo bare "hoppe" over konflikten og gå videre, kan vi ikkje? Jo! Det kan vi. Men da blir ikkje relasjonen oppriktig, ærlig og ekte.

Æ føle faktisk at æ har vært mye ærlig i livet mitt, og æ har prøvd å rydde opp med de fleste så godt æ har kunnet. Noen ganga i livet, så må man bare la det "fare", kanskje rett og slett fordi man ikkje har kapasitet.

Æ miste "kruttet" til tider. Det e mange grunna til det. Medisin, Korona (nedstenging av aktiviteter). Det e 1 år sia swingklubben stengte, og nå stengte treningssentrene igjen. Æ går på AAP. Det e tungt å "drive" sæ sjøl heile tida. Æ e begynt å se mye på TV fordi æ kjede mæ. På tide å bli kreativ og finne nye interesser. Æ elske jo å synge. Kanskje kan æ gå til en sangpedagog? Ka gjør du med de begrensningene som skjer i samfunnet? Ka gjør du for dæ sjøl?

Æ MÅ gjøre et "stunt" for å komme videre. Altså SNU om. Æ må bli mer positiv og se på muligheter💃.

Kan æ gjøre nokka for andre? Det kan selvfølgelig både æ og du til en hver tid. Æ må rette fokuset bort fra mæ sjøl. Kanskje det vil hjelpe både mæ og dæ? 

Æ vil ikkje være ei bitter "BITCH", men det har æ vært og æ e fortsatt det til tider, men æ e jo bare et mnske, og æ hater urettferdighet. Men kommer livet til å bli rettferdig? Neppe! Og da må man klipe sæ fast i ALT det GODE💯.

La oss finne en ny hobby👏👍

Sjå på bildet. Ei lignende tatovering vil æ så gjerne ha. Det skal være bildet av en orkidee. Æ glede mæ til den dagen💐

You rock🤘

Massevis av klemma fra mæ💞