Familie, venner, bekjente

12. sep, 2021

Hei "glitter og stas"

Æ har savna å skrive til dokker, men æ har ikkje funnet skrivegleden. Den forsvant ei stund. Nå kom den tilbake. Æ har opplevd mye i det siste, og æ føler nå at æ må dele.

Blodsbånd ja. Det kan æ snakke mye om. Æ har ei storesøster som ikkje vil vite av mæ. Av hviken grunn? Ho e vel bedre enn mæ og det e okey. Men! Hadde ho brukt tid til å kjenne mæ, så e æ sikker på at ho hadde likt mæ. 

Æ har vært med på så mye i karusellen av familie. Egoismen og grådigheten råder. Og dul! Hvis du leser dette, så har du skada familien din fleire ganga. Æ kan ikkje navngi noen. Æ håper bare at du som e så mye bedre enn andre kan lese dette, og kanskje tenke dæ om/få en oppvåkning. 

Mye kan sies om mæ, men æ e hverken grådig eller egoistisk.

Av og til kunne æ ønske at æ kunne navngi folk. Fordi enkelte innser ikkje at de e "sjuke". De terroriserer sin egen familie.....Sine egne.

Æ har gitt diagnoser av enkelte på sosiale medier når æ sjøl var sjuk, men æ står for det den dag i dag. Psykopater og narsisisster innser ikkje at dem e sjuk. Æ står for alt æ har sagt og gjort selv da æ var sjuk.

Sønnene e mine dyrebare skatter. De e smarte, empatiske, morsomme, vakre o.s.v. Alle synes at barna sine e vakre. Men mine e bæst, he, he. Æ synes jo det.

Æ har hjelpt en slektining i nød i 14 dager. Det var tøft. Æ holdt på å "kræsje" sjøl. Men! Æ ælsker denne personen. Æ måtte gjøre alt æ kunne. Psykiske lidelser kan være steintøffe å takle, og æ har lang erfaring.

Og de som tilsynelatende skal være tøffere enn mæ. De tåler ikkje en dag med psykiatri. Disse 14 dagene gjorde mæ sterkere, så takk. Du som tror du e så tøff. Du tåler ikkje en dag. Og du skal være bedre enn mæ? Og du liker å kalle mæ masse dritt. Pass på dæ sjøl. Du har ødelagt mye av mitt liv.

Blod e ikkje tjukkere enn vatn i mange tilfeller. Vend dæ til folk som bryr sæ. Ikkje vend dæ til folk som skal ha gjentjenester for alt dem gjør. Æ har møtt fleire drittsekker, og de e det den dag i dag. Lykke til med dokkers fantastiske liv.

Æ bryr mæ om folk. Æ har empati og godhet.

Kjempestore klæmma til dokker💔